Pansiyon Kayıtlarıyla İlgili Bilgilendirme

Okulumuz pansiyonuna başvuracak öğrencilerin dikkatine (lütfen yazıyı tıklayın)

30.07.2024 296

Okulumuza kaydolan öğrencilerden pansiyon başvurusu yapacaklar için:

Başvuru tarihleri: 19-23 Ağustos 2024

Başvuruların değerlendirilerek yerleştirme sonuçlarının ilan edileceği tarih: 26 Ağustos 2024

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER (lütfen yazıyı tıklayın)

1. Başvuru Dilekçesi (Ek -2)(lütfen yazıyı tıklayın)
  2. Ailenin maddi durumunu gösterir beyanname (Ek-1)(lütfen yazıyı tıklayın).......> (Ailenin 2023 senesi yıllık gelir toplamından fert başına düşen miktarı 156.500,00 TL'yi geçmeyecektir. Bu gelir aile bireylerinin yıl içerisinde elde ettiği tüm gelirlerin aile bireylerinin sayısına bölünmesiyle bulunacaktır)
  3. İkametgah - Yerleşim Yeri Belgesi (Öğrenci adına ve velinin E-Devletinden alınacaktır.)
  4. Aile Nüfus Kayıt Örneği (Velinin E-Devletinden alınacaktır.)
  5. Yatılı olarak öğrenci pansiyonunda kalmasına sağlık yönünden engel olmadığına dair doktor raporu
  6. Bir önceki eğitim öğretim yılında okul değiştirme cezası almamış olmak

NOT: Başvuru belgelerini zamanında getirmeyen, eksik getiren, gerçeğe uygun olmayan veya sahte belge getirenlerin başvuruları kesinlikle DİKKATE ALINMAYACAKTIR.