Ziya ÇAVDAR - Okul Müdürü

1963 Balıkesir Dursunbey´de doğdu. İlköğretimini köyünde, ortaöğretimini Sındırgı´da tamamladı. 1981 yılında Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya bölümüne girdi. 1985 yılında mezun oldu. 1986 yılında Kütahya Kılıçarslan Lisesi´ne Coğrafya Öğretmeni olarak atandı. Kütahya Öğretmenevi, Kılıçarslan Anadolu Lisesi ve Devlet Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde müdür yardımcılığı yaptı. 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılında Nafi Güral Fen Lisesi´nde Müdür vekilliği yaptı. 2014-2023 yılları arasında Kılıçarslan Anadolu Lisesi´nde Okul Müdürlüğü yaptı. 7 Ağustos 2023 tarihi itibariyle Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde Müdür olarak görev yapmaktadır. Meslek hayatı boyunca birçok kurs, seminer, kurul ve komisyonlarda görev aldı. Evli ve 2 çocuk sahibidir.