Glowing Pens/Coşkulu Kalemler eTwinning Projesi Başarı ile Sona Erdi

Glowing Pens/Coşkulu Kalemler eTwinning Projesi Başarı ile Sona Erdi

      Merkez Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Z. Nur ÖZİLTÜRK ve Glowing Pens/Coşkulu Kalemler eTwinning projesi yürütücüsü İngilizce Öğretmeni Sema PERLİ, İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT'i makamında ziyaret etti.

      Projede öğrencilerin farklı teknikleri kullanarak yazma becerilerini geliştirmenin hedeflendiği ve her ay yaratıcı yazma etkinlikleri yapılarak öğrencilerde dili kullanma, hayal gücünü, gözlem yapma yeteneğini, ikna kabiliyetlerini ve iletişim kurma becerilerini ileri bir seviyeye taşımanın amaçlandığı vurgulandı.

      Proje yürütücüsü Sema PERLİ, Glowing Pens/Coşkulu Kalemler eTwinning projesini İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT'e tanıttı ve proje final ürünü olan İngilizce ve Türkçe yazılmış " The Prince and The Garnet Girl (Prens ve Nar Kız)" isimli masal kitabını İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT'e takdim etti.

      İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT, yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle Merkez Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Z. Nur ÖZİLTÜRK ve Glowing Pens/Coşkulu Kalemler eTwinning projesi yürütücüsü Sema PERLİ'ye teşekkür etti.

 Masalın tamamını okumak için tıklayınız.

 

 

03.06.2021 1050

03-06-202103-06-202103-06-2021